Over

Welkom op mijn Blog. Je treft op mijn Blog een overzicht van (nieuws-)berichten en topics die een onderdeel zijn van mijn gedachtengoed en doelstelling. Mijn doelstelling is om anderen bewust(er) te maken van de betekenis van ons leven en om hen te laten zien dat de planeet waarop wij leven van ongekende schoonheid is. Het wordt tijd dat wij deze schoonheid weer gaan herkennen en waarderen zoals het is bedoeld. Onze planeet maakt onderdeel uit van een prachtig gedirigeerd universum binnen het grotere geheel. We mogen weer groeien in ons bewustzijn om dit te beseffen. Wanneer je dit beseft, vallen er vele overtuigingen weg en weet je dat het leven als collectief en als individu zingeving en betekenis heeft.

De tijd van geloven is voorbij en maakt plaats voor een innerlijk weten. Door dingen te weten kun je groeien in je bewustzijn en ben je in staat om veranderingen in je leven aan te brengen en keuzes te maken. Hierdoor word je steeds vrijer van angst en neem je de regie van je leven in handen. We leven in een maatschappij vol systemen en industrieën die geen bijdrage leveren aan de schoonheid van onze planeet. Deze systemen zijn meestal gericht op macht, middels angst zaaien, of op het realiseren van economische groei. Wanneer je weet dat angst slechts een illusie is, van iets wat er niet is, kun je uit deze systemen stappen om zo te groeien in je bewustzijn.

Deze blog is bedoeld ter inspiratie en niet bedoeld om over anderen te oordelen. Sommige topics kunnen als aanstootgevend ervaren worden echter deze zijn niet bedoeld om anderen te beschadigen, in welke vorm dan ook.

Met liefde en oprechtheid,

Xander van der Zijden